10505

I

Średnia ocena: 4.8  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (16)

  • ówczesny 15.04.2017
    Wesołych, pogodnych i rodzinnych świąt Wielkanocnych, bro. Dwie setki już spłodziłeś;) Bravo! Oby było ich drugie tyle na tym samym poziomie, lub wyższym. Tego Ci życzę :) Yo
  • Okropny 15.04.2017
    Dzięki, Nor, wzajemnie, nażryj się dobrego i jajek do nieprzytomności, yo!
  • ówczesny 15.04.2017
    Okropny, nie powiem - dość wysublimowane życzenie. Obym sprostał wyzwaniu; )
  • Okropny 15.04.2017
    ówczesny wcinaj na zdrowie :)
  • ówczesny 15.04.2017
    Przez wrodzoną nieśmiałość nie zaprzeczę; )
  • Okropny 15.04.2017
    ówczesny tylko hamuj z majonezem bo cholesterol!
  • ówczesny 15.04.2017
    Okropny, przeciwnie -będę wtryniał jak tra la la. Nie mam serca, więc cholesterol... sam rozumiesz; )
  • Enchanteuse 15.04.2017
    Przepiękne te haiku :). Potrafisz zainteresować, to trzeba Ci przyznać . I gratki z okazji osiągnięcia tej magicznej granicy 200 ;)
  • Okropny 15.04.2017
    Polecam się!
  • Enchanteuse 15.04.2017
    Okropny - nie ma to jak autoreklama pod własnym tekstem :P
  • Okropny 15.04.2017
    Enchanteuse mam się pod twoim polecać?
  • Enchanteuse 15.04.2017
    Okropny nie no żartowałam tylko :). A już na serio - jak się sam nie zareklamujesz, to nikt Cię nie zauważy. Więc autoreklamy są spoko.
  • Okropny 15.04.2017
    Ąszątez!
  • Ritha 16.04.2017
    Helmut i kolorowanki, i haiku (!), tak mi jakoś przyjemnie kontrastują z tematami zaspermionych majciochów, biurowych cip i starych, zużytych gum, zmiękczając tą wyrazistą całość. Czyta się, jak wszystko Twoje, jednym tchem, zapewne przez zabawny język i brak sztywności, ą ę bułkę przez bibułkę, u Cb jest motzno, a na końcu człowiek czuję się jak po secie na czczo, czy coś. Koprfling ma tak mglisty stan emocjonalny, w sensie zwykle wiadomo czy główny bohater jest zadowolony, smutny, wesoły czy coś, a on - po prostu jest i trudno wejść w jego głowę i być może przez to te teksty dają do myślenia. Gratuluję dwustu Maestro i życzę dalszej weny nieustanącej. :)
  • Ritha 16.04.2017
    Kopfrkingl*****
  • Okropny 16.04.2017
    Dziękuję, Ritho.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania