-

 

Średnia ocena: 3.7  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (23)

  • Margerita 06.12.2018
    bardzo wam złośliwe i wredne trolle dziękuję za te trzy jedynki ale mam je gdzieś
  • Mar ode mnie dostajesz 5 :) za dziecko śmiejące i ptaka :)
  • Margerita 06.12.2018
    dzięki
  • Hej, mi się bardzo podoba.
  • Margerita 06.12.2018
    cieszę się i dzięki
  • Canulas 06.12.2018
    Wczoraj było jakieś podobne. Ech, no nic.
  • Canulasiu, wybredny jesteś i marudny, popatrz z innej strony i ciesz się! Jest dziecko, kolorowy świat i drzewo, jest wiosennie, cieplutko, wesoło i kolorowo. Patrz oczami wyobraźni, nie bądź pragmatykiem do bólu! Ech, no nic... ;) :)
  • Canulas 06.12.2018
    Francis - Gorzalka, nie jestem pragmatykiem. Umiem sie zanurzyć, ale niestety nie w sielankowych klimatach. Daj mi tu kolorowego ptaszka, zielone drzewko, pyzatego bachorka i wodorową bombę na horyzoncie, a od razu odpowiednio uhonoruję.
  • Canulas Mar Ci podała wszystko niemalże na tacy, Twa wyobraźna nie ma żadnych ograniczeń, żadnych barier, Puść sie tylko... ;)
  • Canulas 06.12.2018
    Francis - Gorzalka, ostatnio dość często jesteśmy w nienachalnym dialogu.
    Spoko, podoba mnie się to.
  • Canulas wow, jakie przemyślenie :)
  • Zaciekawiony 06.12.2018
    Canulas
    Łapie na język
    Bobas białe płatki - wzrósł
    Atomowy grzyb
  • Canulas 06.12.2018
    Zaciekawiony - kurde, kwestia taka, że ja chyba nie rozumiem czuciowo haiku.
  • Zaciekawiony 06.12.2018
    Canulas
    To sprawa indywidualna. Jak ze wszystkim. W dobrych haiku najpierw powinien się pojawić obraz uwieczniający chwilę i dopiero z niego można wynieść jakieś przeczucie klimatu, sensu. Niektóre miniatury Pasji tak mają, ale generalnie rzadko się trafia coś co wychodzi poza grę słów.
  • Canulas 06.12.2018
    Zaciekawiony, być może. Wiesz, Ufo nie istnieje do momentu, aż nie musisz wygrzebywać łyżką sądy zainstalowanej na samym dnie dupy. Czasem te kawałki Pasji mnie w jakimś sensie trafiały. Nawet i nieco odczuciowo. No, ale raczej, jeśli coś ma mi rozerwać łeb, to już prędzej mina przeciwpiechotna wypełniona prozą poetycką.
  • sensol 06.12.2018
    nie zachwyca
  • Margerita 06.12.2018
    trudno
  • Pasja 06.12.2018
    Witam
    Bardzo barwna miniaturka. Za ten dziecięcy śmiech gwiazdy lecą. Baw się słowami i wszystko miej wiesz gdzie.
    Pozdrawiam ciepło
  • Margerita 06.12.2018
    dzięki wiem, wiem i tak szybko nie zamierzam przestać japońskie rymy mnie pochłonęły do reszty
  • Angela 06.12.2018
    W środku za mało o jedną sylabę, po za tym bardzo przyjemnie : )
  • Margerita 06.12.2018
    dziękuję
  • Pan Buczybór 06.12.2018
    suabe
  • Margerita 06.12.2018
    dzięki za komentarz

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania