Desperacją wiersz napisany.

Przepraszam, że uciekam

Od tych wszystkich Ludzi,

Którzy oddzieleni są Szybą

Od moich Uczuć, od Serca,

Od Sumienia, ode mnie...

Przepraszam za Wszystko,

Co złego zrobiłam.

Przepraszam za Coś...

Za Miłość, której nie kocham.

Przepraszam za Wiarę, której nie ufam.

Przepraszam za Osobę, którą byłam,

Jestem i będę.

Przepraszam...!

Krzyczę to samo słowo! Wykrzykuję je!

Milczę, bo przepraszam...

Wybaczcie mi, proszę!

Mój Płacz Was ogarnia. I to Was nie przeraża?!

Wybaczcie! Przepraszam za Prośby.

Przepraszam za Słowa wydobyte z mych ust.

Przepraszam za Światło, za Dzień i

Noc...

Przepraszam za Wszystko i za Nic...

Przepraszam...!

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (9)

  • Neurotyk 06.07.2016
    Widać, że desperacja pisany, teraz tylko dodaj wiersz i będzie dobrze :)
  • tribia 06.07.2016
    Jak to? :)
  • Neurotyk 06.07.2016
    uważam, że jest tylko krzyk, brak -wiersza :)
  • tribia 06.07.2016
    Neurotyku, desperacja :). Mów tym słowom właśnie tak :).
  • Neurotyk 06.07.2016
    "Przepraszam, że uciekam
    Od tych wszystkich Ludzi,
    Którzy oddzieleni są Szybą"

    tymi wersami zanosiło się na lirykę,
    ale dalej wyszła wyliczanka. Popełniłem podobny wiersz i też się okazał wyliczeniem :)
  • NataliaO 26.07.2016
    wyliczanki są całkiem spoko, co do wiersza przypadł mi do gustu, ale jednak nie poczułam tej desperacji zbyt mocno, ale sens był dobry i fajnie mi się przeczytało 4:)
  • tribia 30.07.2016
    To wiersz z czasów, kiedy liczył się mrok ;).
  • Julsia 30.07.2016
    Lubie takie klimaty. Te smutne, pełne złości, nienawiści i bólu trafiają do mnie najbardziej, 5 :)
  • tribia 30.07.2016
    Dziękuję :).

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania