.

.

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • kalaallisut 25.02.2019
    No co zrobić :D
  • TseCylia 25.02.2019
    A kur...ka się naucz!
    I rymuj zza ucha!
    Na dole robaczek,
    a na górze mucha.
    Na górze jest też bez,
    a pod nim zasnął pies. ;->
  • Zaciekawiony 25.02.2019
    Trudno, nie wszystko dla każdego...

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania