.

.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • Lady_Makbet 23.10.2015
    Piękne, subtelnie opisany akt. 5
  • ausek 24.10.2015
    Miałam pewne obawy. Po komentarzu widzę, że jednak niesłusznie. Dziękuję :) Robi się ciepło na serduchu jak czytelnik rozumie mój przekaz.
  • Rasia 24.10.2015
    1. "dotykam twoje nagie ciało pragnące" - troszkę to stylistycznie niepoprawne, ale przymknę oko, bo nie chcę rozwalać Ci całych rymów ;)
    2. "w wgłębienia" - we*
    Widzę, że teraz dużo osób zaczęło opisywać w wierszach właśnie takie sytuacje. Mam nadzieję, że to się zbyt szybko nie przeje. Twój wiersz był pomimo subtelności bardzo erotyczny. Niesamowicie ubrałaś ten akt w słowa, jak zawsze. Bardzo mi się podoba. Pięknie wszystko opisałaś, aż człowieka zalewa przyjemne ciepło :) Zostawiam 5.
  • ausek 24.10.2015
    No właśnie te rymy... musiałabym zmienić całą zwrotkę. Dziękuję bardzo za komentarz. Jest mi niezmiernie miło. :)
  • Lady_Makbet 24.10.2015
    Opisac cos w tak intymnego w taki wlasnie sposob wymaga talentu moim skromnym zdaniem
  • ausek 24.10.2015
    Nie przesadzaj z tym talentem :) Chciałam spróbować poruszyć temat często opiewany w wierszach ale trochę inaczej. Niemałym utrudnieniem było opisanie tego z punktu widzenia męszczyzny. Tym bardziej miło mi, że Ci się podoba. :)
  • Numizmat 24.10.2015
    Kurczę, zdaje się, że to dedykacja dla mnie :DDD. Prawie nie wierzyłem. *Numi się rumieni* Płać tu człowieku, za swoje skojarzenia. Ech...
    Sam tekst bardzo mi się podobał. Bardzo dobrze napisane. Super bawisz się słowami i wszystko gra ze sobą jak należy. Opisy również barwne i sugestywne. Daję piąteczkę ;)
  • ausek 24.10.2015
    Cieszę się, że tym razem spełniłam twoje oczekiwania :)
  • Niemampojecia96 24.10.2015
    ''w swym szczerym zenicie.'' - W zenicie! W zenicie! Oby tak dalej, być w zenicie czegoś to jedno z moich ulubionych określeń. W zenicie!
  • ausek 24.10.2015
    Dziękuję.Też jestem zadowolona z tego jak to zdanie brzmi. :)
  • Marzycielka29 24.10.2015
    Bardzo eteryczne, erotyczne, a zarazem subtelne i pociągakące 5
  • ausek 24.10.2015
    Dziękuję :) Cieszę się z takiego efektu.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania