Głupi wierszyk

Mam piec podobny do bramy triumfalnej

Zabierają mi piec podobny do bramy triumfalnej

Oddajcie mi piec podobny do bramy triumfalnej!

Zabrali.

 

 

Wierszyk ten został zaczerpnięty z Minecraftowej gazetki "Crafter"

Średnia ocena: 4.7  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania