Haik...

szron otulony

gładkim szalikiem marzeń

wciąż pływający

 

***

 

poruszony liść

płacz rozwleczony twarzą

przy stole wspomnień

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Pan Buczybór 22.11.2018
    Niezłe
  • betti 23.11.2018
    ''szalik marzeń'', ''stół wspomnień'' - metafory dopełniaczowe w haiku?
  • Ulotna_do_gwiazd 11.01.2019
    Piękny oraz niczym jak aksamit
  • Aisak 11.01.2019
    To miłe, że Dżonny ma fankę.
    To miłe, że chociaż jedną.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania