Poprzednie częściHaiku I

Haiku IV

Zapach imbiru

Legendarna jak Simurg

Martwa za życia

 

Dębowe drewno

Wiosna przyszła zbyt późno

Nowy dzień skonał

 

Cichy śpiew ptaków

Pół roku blisko piekła

Wraca do domu

 

Kapryśna dama

Ciekawość go zraniła

Młody a stary

 

Ostatnio męczyło mnie pisanie, dlatego zrozumiem jak zaleje mnie zasłużona fala krytyki.

Następne częściHaiku V Haiku VI Haiku VII

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Margerita 03.11.2018
    pięć podoba mi się nawet bardzo
  • Tina12 03.11.2018
    Dzięki
  • Dekaos Dondi 04.11.2018
    Mnie się podobają, aczkolwiek 1 i 3 szczególnie. Pozdrawiam→4+
  • Tina12 04.11.2018
    Dzięki za wizyte

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania