haiku sraiku

Idźcie sobie, wy

Dziury w całym poszukać

Gdzie indziej, chuje

 

*

 

Ona się zbliża

Kobieta, która cuchnie

Ewakuacja

 

*

 

Lekarz bada kał

Na obecność mikrobów

Oblizuje się

 

*

 

Trzy haiku w trzy minuty

Następne częścihaiku o kutasiku haiku z koniem

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 10

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (15)

  • nihilista 20.11.2017
    trzecie.
  • nihilista 20.11.2017
    a w pierwszym zamieniłbym chuje na cipy, żeby tak figlarnie rezonowały z dziurami w całym, hihi, a niech mnie, to ci kawalarz z tego komentującego
  • Adam T 20.11.2017
    Popieram opcję z rezonowaniem ;)
  • Adam T 20.11.2017
    A w ogóle lekarz (ten od oblizywania) rozmontował mi światopogląd. Klasa.
  • Ritha 20.11.2017
    Hehehe dobre Okropny, idelane
  • Szudracz 20.11.2017
    Mistrzu! Od haiku sraiku. :)
  • Genialne!!! Miszczuniu!!!
  • Canulas 20.11.2017
    No, magia. Moszna? - moszna! ;)
  • Violet 20.11.2017
    A mialam się nie odzywać. Okropnie mi się podobają ;)
  • betti 20.11.2017
    Mnie też... szczególnie trzecia. Okropny pomyśl na poważnie o haiku, piszesz z taką głębią...
  • Okropny 20.11.2017
    Uznałem, że po chuj mam komentować pasji, skoro mnie unika, napisałem swoje.
  • Karawan 20.11.2017
    No bo Ty Okropnie piszesz ;))
  • Fakt :)
  • Tanaris 20.11.2017
    I dobrze, że napisałeś, to jest jeszcze lepsze xD
  • Pan Buczybór 20.11.2017
    a więc powrót do form krótkich. Na szczęście powrót w chwale. Okropny roztwór mocno stężony.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania