Króciutki wiersz.

Cichutko nad stawem żaby kumkają.

Pewno jakiejś czarodziejki szukają.

Świerszcze też już rozpoczęły swą pieśń.

I pozwalają ją wiatru nieść.

O oba te nocne koncerty letnie.

Są po to by nam spało się świetnie.

I śniło sen o życiu.

Pozostając w ukryciu.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (8)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania