Średnia ocena: 4.2  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Pan Buczybór 01.11.2017
    No, naprawdę fajne. Taka trochę sentencja, złota myśl. Mało słów, a treści dużo.
  • Ani jednej zbędnej litery, a przesłaniem tniesz niczym chirurg
  • Ozar 01.11.2017
    To rzeczywiście przemawia do wyobraźni...
  • betti 22.11.2017
    Zaślepieni wpatrujący się w niebo
    uwiedzeni blaskiem jaśniejących gwiazd
    nie widzą

    jak błyszczą tylko pośród niezmierzonej przestrzeni
    złożonej z próżni ciemnych mas

    Bardzo lirycznie, chociaż usunęłabym ''tylko'' niczego nie wnosi i nie zmieni po korekcie. Masz inny styl niż Neurotyk, niepotrzebnie boisz się porównań.
    Pozdrawiam.
  • Arysto 23.11.2017
    Hej. W sumie fakt, tylko nic nie wnosi, rzeczywiście brzmi lepiej bez tego. Przeczytałem parę razy :)
    Dziękuję!

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania