Poprzednie częściKrótki wiersz.

Krótki wierszyk.

Daleko tam poza słowami.

Poza wszelkimi podejrzeniami

Ukryci przed światem.

Od wieków trwamy.

Śpimy zimą, a żyjemy latem.

Bo miłość to ostatnie co mamy.

To dla niej na tej bezludnej wyspie wciąż trwamy.

To dla niej nienawiść przed światem gramy.

Bo tak na prawdę to my się boimy.

Że miłość ktoś nam ukradnie, gdy się obudzimy.

Następne częściKrótki wiersz.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (8)

  • Margerita 17.07.2016
    nie lubię zimy
  • Tina12 17.07.2016
    No ja też nie. Dlatego w lato ładuje akmulatory, by jakoś orzetrwać jesień i zime.
  • Margerita 17.07.2016
    Tina12
    wiersz Uwaga
  • lea07 17.07.2016
    Podziwiam Cię bardzo za tworzenie takich cudów 5 :)
  • Tina12 17.07.2016
    Zwykły wiersz, jak setki innych.
  • lea07 17.07.2016
    Nie ten jest wyjątkowy, bo jest Twój :)
  • Afraid13 17.07.2016
    Boski... niestety jestem jedną z garstki osób, które wolą zimę. Jednak wiersz jest extra.
  • Tina12 18.07.2016
    Dzięki.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania