,,Krwiawię, ale już bez Ciebie''-wiersz, nie wiersz

Gwiazdy przypominają mi twoje oczy.

Uśmiech jest zwykłym ruchem warg.

Mój śmiech pozbawiony duszy.

Ile już dni mija bez Ciebie?

Błagam, proszę, codziennie się modlę.

Wiem, że to bez sensu.

Moje marzenie: Kochaj mnie.

Wiem, że jest niemożliwe.

Nie rozumiem tylko jednego.

Czemu pokochałam takiego skurwysyna jak ty?

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Rebley 31.08.2015
    ,,Gwiazdy przypominają mi twoje oczy.
    Uśmiech jest zwykłym ruchem warg.''- Najlepsze

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania