.

.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • ashley45 19.01.2018
    Nie lubisz pisać wierszy a piszesz... No właśnie po co? ale wychodzi Ci to heh, wiersze nie marnują czasu, jeżeli masz wenę, i chcesz pisać akurat w tym momencie- nie sądzę żeby wprowadzały w depresję - chyba, że piszesz na jakieś mega smutne i depresyjne tematy. dałam 5 aby podwyższyć średnią. ;)
    pozdrawiam
  • Anonim 19.01.2018
    Forma bardzo dobra, ale treść... no cóż, trudno odnieść się do tego utworu obiektywnie, bo lubię wiersze, lubię je pisać i oceniać i potraktuję go jako prowokację literacką, jeśli oczywiście taką jest, w przeciwnym razie jest szczerze, ale słabo...
    Pozdrawiam :-)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania