Uwaga, utwór może zawierać treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich!

Niegrzeczny wiersz

Wszystkie dzieci lubią prutać

 

I tym innych wkurzać

 

Mały Jasio tak walnął jajcem

 

Że stary jego rzygał i w drodze do kibla odprawiał tańce

 

Potem beknął mówiąc "ale siadło"

 

Że aż stare starych wino spadło

 

Na podłogę i się rozjebało.

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • Pan Buczybór 01.11.2018
    a gdyby ilość sylab była równa?
  • Kim 01.11.2018
    To nadal ten wiersz byłby kupą gówna ^^
  • Pan Buczybór 01.11.2018
    Kim ale przynajmniej rytmiczną
  • Canulas 01.11.2018
    Kim wraca. I to, kurwa, wraca w wielkim stylu <3
  • Aisak 02.11.2018
    Okropieństwo.
  • Madżin 02.11.2018
    Co jest w tym okropnego?
  • fanthomas 03.11.2018
    coś w tym jest, ale będę udawał że mi się nie podobało

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania