-

PUSTKA LUSTRA

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Canulas 01.01.2019
    Nie do końca. Łopatologiczne trochę. Do samego tekstu nic nie mam, ale czy matka "wiersz" jest zasadna? Pewnie tak, pewnie można sie wybronić. Jednak mi nie za bardzo siadło.
  • stefanklakson 02.01.2019
    Co tu znaczy matka "wiersz", Canulasie? Nic nadzwyczajnego to to nie jest, nie da się za każdym razem, a może nawet wcale ;)
  • Canulas 02.01.2019
    stefanklakson, autokorekta, Sorrex.
    Metka (ometkowanie/ometkować)
  • Neurotyk 01.01.2019
    Chyba to nie Twój klimat. Sprawdzasz się w absurdzie, grotesce.

    Niewypał po Sylwestrowy, Stefanku :)
  • stefanklakson 02.01.2019
    To wszystko stare teksty, Neuro. Wiadomo, że od strony technicznej to nie jest żaden wiersz - musiałbym nad nim siedzieć tydzień, żeby napisać go jednym metrum. Dla mnie zabawne jest, że domownicy kładą się na drodze.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania