Poeta wypróżnia się

Za Bursą

 

Poeta wypróżnia się z hukiem

A gdy wszystko gotowe

Bez wycierania

Naciąga spodnie i wychodzi

I po tym możesz poetę odróżnić

Poeta zawsze ma brązowe spodnie

Średnia ocena: 1.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Pan Buczybór 15.11.2017
    heh, dobre.
  • No naprawdę bekowe :)
  • Nuncjusz 16.11.2017
    Gówniane
  • illibro 16.11.2017
    W sumie to nie wiem tylko czemu za Bursą ;)
  • Chad 16.11.2017
    Andrzej Bursa - "Poeta"
  • Canulas 16.11.2017
    Dla mnie bez oceny. Nie, że złe. Nie trafia do mnie, ale moze to być moja umysłowa niegościnność. Więc; Przeczytałem - nie mam zdania.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania