Poprzednie częściPop-Wiersz #1 - Dystrakcje

Pop-Wiersz #3 - Sandbox

czuję się

niby ten człowiek z outside'u

jak tajemniczy klient wpuszczony w sandboxa

 

tylko nikt nie uprzedził o linii pracy

quest jest w domyśle

jak metafory Dukaja

 

i rozdaję życiu gwiazdki

obsługa fabuła grafika

tylko jedno ale

 

pomysłu brak

Średnia ocena: 3.0  Głosów: 8

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (15)

  • Aisak 09.04.2018
    Kurde, noooooooo!
    Co za durne barany dały takie niskie oceny???!!!;

    Na pewno jakieś pedały!!!!
  • Arysto 10.04.2018
    Takie od roweru, hurr durr! :D

    Spoko, nie ma co się spinać, lelijki są wszędzie :) Dzięki za obronę anyway!
  • Okropny 09.04.2018
    Aisak, nie dałem Ci 1, ale nie rozumiem przekazu. Kim jest podmiot liryczny? Do kogo się zwraca?
  • Aisak 09.04.2018
    Okropny, czy to mój wiersz?
    Bo nie widzę pod nim swojego nickname'u.
    Zejdź że słońca.
  • Okropny 09.04.2018
    Aisak czepiasz się jak swojego, to ciebie pytam
  • Aisak 09.04.2018
    Czepiam się, i będę się czepiała.
    Właśnie, że będę.
    Trolle klikają Jedyneczkę ku własnej satysfakcji.
    Nie wiem, czy komuś zechciało się pomyśleć o co kaman.

    Trolle to pedały.
  • betinka 09.04.2018
    Ja jestem aisak i dam 1
  • Aisak 09.04.2018
    betinka ja jestem aisak i dam ci w łeb.
  • betinka 09.04.2018
    Aisak nie, to ja jestem Siwak, a może refluks, lub inne karaluchy.
  • betinka 09.04.2018
    Kurde aisak!!!
  • Arysto 10.04.2018
    betinka Dobra, to uzasadnisz jeden? :)
  • Pan Buczybór 09.04.2018
    hej, to jest serio dobre. Oceny to jedno, a komentarze serio się liczą. Podoba mi się (!)
  • Arysto 10.04.2018
    Dzięki ;) luz, ocenami na Opowi się od dawna nie przejmuje, maluczcy mają spinę.
    Doceniam :D
  • sensol 12.11.2018
    słabe
  • Arysto 12.11.2018
    ok.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania