!

 

Średnia ocena: 4.4  Głosów: 11

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (6)

  • Neurotyk 11.01.2017
    A po co usuwałas i co to jest uzupełnienie?

    Widzę fragmenty, które czytałem, niektóre podobają mi się bardzo, ale, zdaje się, już pisałem pod wierszami.
  • Adelajda 11.01.2017
    Neurotyku usuwałam te wiersze, bo wysyłałam je gdzieś i wolałam żeby tymczasowo ich tu nie było. Uzupełnienie, bo chciałam uzupełnić swój zbiór wierszy tutaj, a może ktoś tam będzie chciał sobie odświeżyć pamięć i je przeczytać.
  • Neurotyk 11.01.2017
    Adelajda, to powodzenia w tych konkursach:)
  • Adelajda 11.01.2017
    Nie były to konkursy, wysyłałam do wydawnictwa, ale nie chcę dyskutować tutaj o tym. Miłego wieczoru Neurotyku, bo ja już dzisiaj zmykam stąd :)
  • Neurotyk 11.01.2017
    Adelajda, miłego wieczoru.
  • motomrówka 11.01.2017
    Piękna mini-antologia. Niechcący wstawiło mi się 5, to pewnie dlatego, że widzę te wiersze po raz pierwszy.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania