.

.

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (11)

  • Canulas 21.10.2018
    Zanim przeczytam, to dobrze by było - tak na wstępie - byś umieściła adnotacje - czyj.
  • Canulas 21.10.2018
    Przeczytałem. Melodyjne i nic poza tym.
  • kalaallisut 21.10.2018
    Canulas mi się podoba z punktu satyrycznego :) pomijam parytyjność. Za godzinkę usunę.
  • Canulas 21.10.2018
    ok, ale wiesz, takie działanie może spowodobać nerwowość u... nerwowych. Nie wiem. Rób jak tam chcesz.
  • kalaallisut 21.10.2018
    Canulas ano kasujemy masz rację
  • Canulas 21.10.2018
    Ja wiem o co Ci chodziło, ale wiesz, to jednak czyjeś. Śmieszne, nie śmieszne, głupie, fajne, ale czyjeś. Dobrze zrobiłaś, że zdjęłaś. Jak coś, wklei na forum dzieś z dopiskiem "Wykonawca/autor nieznany" czy coś.
  • kalaallisut 21.10.2018
    Canulas nie nie...nie pomyślałam. Z dwóch powodów to był błąd. Dzięki za czujność.
  • kalaallisut 21.10.2018
    a ja naprawdę podeszłam czysto satyrycznie. Ale to tak jak ze skeczami. Różnie może uderzyć, a już tym bardziej z tłem politycznym.
  • Canulas 21.10.2018
    kalaallisut, polityczne tło to raz, brak autora to dwa. Zbyt duże ryzyko, by sobie psuć wieczór jakimiś przepychankami.
  • kalaallisut 21.10.2018
    Canulas był autor jak byk ;) nazwisko. Ale już cii... głupota niesmaczna.
  • Canulas 21.10.2018
    kalaallisut , to sorex. Widocznie zem niedopatrzył ;)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania