Wiersz 1 Nikola

Zawsze będę kochał Cię Nikolo,

I nigdy ani trochę mniej,

Jestem pod wrażeniem urody Twej,

Dla Ciebie nawet ubiorę polo.

 

Twoje piękne oczy mogą zauroczyć,

A ja spróbuje Cię tym zaskoczyć,

Patrząc głęboko w nie,

Cały czas tylko o Tobie śnie.

 

Twoje włosy rozwiał letni wiatr,

Ale wierzę że jestem Ciebie wart,

Powiedz mi tylko jedno słowo,

A pomaluje cały świat na kolorowo.

 

Twoje włosy brąz, rude, blond,

Nieważne jakie, sprawią, że nigdy nie ucieknę stąd,

Zawsze będę szukał Ciebie,

Choćbym musiał szukać na niebie.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Wrotycz 05.01.2019
    :)))
    No na pewnym etapie pisania, takie 'grafo-kwiatki' mogą urosnąć. Ale ich nie podlewaj:)
    Warto w ramach zdrowej uprawy, poczytać wiersze znanych, na pewno są w podręcznikach do polskiego.
  • Angela 05.01.2019
    Zdecydowanie jestem na nie. Wrotycz dobrze prawi, trzeba troszkę poczytać, "popodglądać" jakieś dobre twory.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania