-

--- przerwa techniczna ---

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (14)

  • Pięknie, i mówię to serio. W niektórych Twoich wierszach to czy tamto teges... ale nie tu. Ten mi się widzi właśnie tak jak jest. Powtórzę się:
    Pięknie!
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    Hej, dzięki żeś się pochylił skomentował :) Pozdrowionka :)
  • Bożena Joanna 30.05.2018
    Przemawia przez Ciebie nieuświadomiona żądza poznawania wszechświata ustrojona w poetycką szatę. Bardzo energetyczne i dynamiczne i piękne. Pozdrowienia!
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    Witam :) Nie do końca taka "nieuświadomiona" ;) Pozdrowionka i dzięki za komentarz :)
  • Ritha 31.05.2018
    Tytuł bardzo dobry i wiersz bardzo dobry, "rozkiełznać armię fotonów penetrującą jaźń", "ekspansja świadomości", no miodzio zwroty, cieszą ocka. Bardzom na tak :)
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    Hej, cóż, skoro jakoś ci spasowały, to bardzo mnie cieszy :) Pozdrowionka :)
  • Szudracz 31.05.2018
    Sporo skojarzeń, które przełożyłam na własne odczucia mroku. Proces, w którym na końcu otwiera oczy - wyrywa z tego świata. :)
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    "odczucia mroku" ;) Cała Szu :) Dzięki i pozdrowionka :))
  • Justyska 31.05.2018
    Mocny tekst, bardzo na tak w moim odczuciu. To już nie pierwszy Twój wiersz, co tak podskórnie mnie drapie:)
    Pozdrawiam
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    "Drapie", powiadasz? ;) Dobrze, że nie "kopie" ;)) A poważnie, dzięki żeś zajrzała :) Pozdrowionka
  • Pasja 31.05.2018
    Dzień dobry
    Po nocy kawa i twoje rozbłyski rozbudzą wszystkie zmysły, a wieczorem pobudzą organy do tańca.
    Myśli ogniście ulotne podobają mi się bardzo... zostawiają ogień.
    Pozdrawiam i miłego dnia
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    Dzień dobry
    "Ogniste" odczucia pod moimi utworami, są zawsze mile widziane ;)
    Dzięki i pozdrowionka :)
  • Adam T 31.05.2018
    Agnieszko, napiszę Ci podobnie, jak kiedyś Maurycemu. Twoją prozę sttasznie lubię, tam rozposcierasz skrzydła i to Ci służy, bo tworzysz rzeczy kapitalne.
    W wierszach natomiast wpadłaś chyba we wlasną manierę. Chociaż z wprawą używasz pojęć, zgrabnie je adoptujesz do treści, jest w tych wierszch cały czas ten żar i energia, jest, i czuje się ją podskórnie. Ale jest też pewna maniera formułowania myśli, dlatego odczucia mam mieszane.
    Ale są tu tuzy i umysły wybitne. Niech się wypowiedzą.
    Jam prymityw.
    Pozdrawiaki ;)
  • Agnieszka Gu 31.05.2018
    Hej :) Ano więc właśnie. Walczę aby się nieco wyłamać i w jakąś delikatniejszą, bardziej ulotną stronę odlecieć, nad nieznanym lądem poszybować, a tu stale mnie jakieś wichury na znajome gorące wiry spychają ;))
    Ehh może następnym razem... ;)
    Pozdrowionka i dzięki, żeś zajrzał :))

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania