mju

xdr

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • NIka 10.07.2015
    Historia świetna, a wiersz prawdziwy i chwytający :)
  • Anonim 10.07.2015
    Fajne takie "znajźdzki", skoro wiersz ma datę na rok 45, to może traktuje o wojnie? Z opisu by się nawet zgadzało. Tak mi się skojarzyły te kanały z buntownikami, rebelią, a niewidzenie Słońca z brakiem nadziei.
  • Jan Potfforny 10.07.2015
    Do Pana JARED!
    "Trafił Pan w 10" z interpretacją. oto chodzi, o tym chciałem napisać. Gratuluje mądrości!
    Dziękuje za wsparcie!
    Pozdrawiam
    JP
  • Anonim 10.07.2015
    Haha dziękuje po raz drugi :P
  • NataliaO 10.07.2015
    Bardzo fajna sprawa. Wiersz był chwytający za serce. Tekst pod wierszem bardzo mądry; 5:)
  • DuŚka ^.^ 10.07.2015
    Bardzo mi się spodobało! Wiersz mnie również wzruszył i targnął za serce, 5!
  • Vasto Lorde 11.07.2015
    Świetne! Mi się podobało :) 5 i nie ma co tu dużo gadać :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania