Wiersz biały

Uciekasz i znikasz

Wstydzisz się miłości

Echem się niesie strach

nie czujesz już nic

 

Powietrze takie ciężkie jest

Boli cię serce nie od dzisiaj

Anioły nie maja skrzydeł

Most wisi nad przepaścią

Gdy dotykasz nieba stopami

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania