wiersz biały

 

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Tak jak dla mnie to nie za bardzo.

    To najdziwniej dziwnie mi brzmi w całym utworze: „...olał jak chmury
    deszczem czy kałużą...”

    Myśle, ze warto by jeszcze posiedzieć nad tym wierszem.
    Pozdrawiam

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania