jd

jd

Średnia ocena: 2.7  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (13)

  • Azyl19 28.12.2016
    Dwie ostatnie liniki nie są takie sympatyczne ale coś na nie wymyśle...
  • Pan Buczybór 28.12.2016
    Rytm leży i kwiczy. Rymy pogubiły się koło Częstochowy albo wyemigrowały do Kazachstanu. Słabo. 2
  • Azyl19 28.12.2016
    ja to nic nie umiem... :(
  • Pan Buczybór 28.12.2016
    Azyl19 Ćwicz, ćwicz, a będziesz umiał. Każdy tak zaczynał.
  • Szalokapel 28.12.2016
    Nie wyszło dobrze. Wiersze na początku są cholernie trudne, trzeba je wyczuć. Niektórzy lepiej radzą sobie z białymi a innym pasują tylko rymowane. Niestety u Ciebie rymy totalnie nie trzymają się całości. Polecam zacząć pisać o czymś sensownym, spróbuj opisać wierszem jakąś swoją sytuację - ja na przykład wielokrotnie opisywałam stan depresyjny - wtedy wczujesz się w to emocjonalnie i inaczej podejdziesz do tematu. Początki są trudne, nikt nie powiedział, że takie nie będą. Chcesz usunąć swoje opowiadanie, nie wiem po co. Czasem warto zatrzymać starocie, żeby potem się z nich śmiać i zobaczyć swój progress, oczywiście zrobisz, jak chcesz."Ja to nic nie umiem" to podejście dla mnie jest niewybaczalne, nic takimi słowami nie osiągniesz. Zamiast się użalać zacznij pisać, to najlepsza metoda! :) Gdybyś chciał to mogę z Tobą popisać (szalokapel@op.pl), przedyskutowalibyśmy literackie sprawy. Pozdrawiam i głowa do góry!
  • Azyl19 28.12.2016
    Niepodoba Ci się to nie czytaj, czekam na kogoś kto to dobrze oceni, niepodoba się to nie pisz komentarzy...
  • Nuncjusz 28.12.2016
    Azyl19 żeby się coś nie spodobało to trzeba jednak najpierw przeczytać. Poza tym, nie podobają ci się krytyczne komentarze to nie publikuj
  • Szalokapel 28.12.2016
    To jest żałosne, tyle w temacie. Dokładnie, komentarz Nuncjusza wyjaśnia wszystko. Jeżeli tak podchodzisz do sprawy, to nie licz na oklaski, a tym bardziej z takim podejściem na przychylne komentarze. Pozdrawiam.
  • illibro 29.12.2016
    Azyl19 Azyl sama przeczysz własnemu morałowi z wiersza, jeśli mogę się wypowiedzieć
  • Azyl19 29.12.2016
    illibro Ale ze mnie zajebista dziewczyna...
  • yoda20039 28.12.2016
    Rymy zostały wysłane na częstochowe
  • Pan Buczybór 29.12.2016
    Do odstrzału.
  • Rose Malfoy 04.01.2017
    Mi się całkiem podoba. Grunt że można się pośmiać

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania