Wiersz o mnie (by Margerita)

Tomasz pisze opowiadania

na filmach się wzoruje

i o fabułę dopytuje

na forum z innymi rozmawia

Czasami mówią na niego ciacho

co go bardzo złości

Średnia ocena: 1.6  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (14)

  • Florian Konrad 21.01.2019
    Niestety- bardzo zły tekst, tak przedstawiać się może mała dziewczynka. Wiersza niet.
  • HorRendum 21.01.2019
    ... dobrze rozumiem? Ty w imieniu kogoś napisałeś o sobie te coś?!

    ????

    m.
  • Canulas 21.01.2019
    Pewnych drzwi lepiej nie otwierać ;)
  • Ritha 21.01.2019
    :DDD
    (musialam, tyczy sie obydwu komentarzy)
  • TrzeciaRano 21.01.2019
    Aha
  • Pan Buczybór 21.01.2019
    niepotrzebne
  • Margerita 21.01.2019
    Tomasz dlaczego mój wiersz dla ciebie opublikowałeś u sidbie
  • Tomek Bordo 21.01.2019
    bo u ciebie był w wierszu o Aisaku no i chciałem żeby więcej osób zobaczyło
  • Aisak 21.01.2019
    Tomasz wciąż pisze opowiadania
    ma bardzo wątłe przygotowania
    na filmach Vegi się wzoruje
    o wynik prac się dopytuje
    ogólnie jest męczący
    o uwagę proszący
    nazywają go ciachem
    chociaż wali obciachem


    *_*
  • nimfetka 21.01.2019
    Ale pofrunąłeś, Tomek.
  • fanthomas 21.01.2019
    Taki margeritowy wierszyk
  • Miron 21.01.2019
    Podoba mi się wiersz Asiaka a ty Tomek nie pisz więcej o sobie.
  • Margerita 22.01.2019
    Miron to ja dla niego napisałam ten wiersz ale cieszę się źd ci się podoba o Aisak teź mojego autorstwa
  • Aisak 21.01.2019
    Nie jestem Asiakiem :-/
    Mam na imię Wiesława.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania