WIERSZE

MY PRZED BOGIEM PRZYRZEKALI ŻE ZAWSZE SIĘ BĘDZIEMY MIŁOWALI!!! TERAZ COROBA TWOJA NAS ROZDZIELIŁA I NA PRÓBĘ NAS WYSTAWIŁA!!! LECZ BÓG TAK SPRAWI ŻE TO WSZYSTKO NAPRAWI I NA ZAWSZE NASZE SERCA RAZEM ZOSTAWI!!

 

MIŁOŚĆ TO TRUDNA SPRAWA DUŻO POŚWIECENIA WYMAGA. MY RAZEM SIĘ KOCHAMY I TEGO DOŚWIADCZAMY. RAZ JA RANIE CIEBIE , A POTEM TY MNIE LECZ TAK JES ZAPISANE ŻE I TAK NA ZAWSZE Z TOBĄ ZOSTANĘ . NAWET GDYBY WSZYSTKO SIĘ WALIŁO TO I TAK BYŚMY RAZEM ZOSTALI BO PRZED BOGIEM SOBIE ŚLUBOWALIŚMY!!!

Średnia ocena: 1.8  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • Aisak 14.06.2018
    Czemu tekst napisany z użyciem caps locka?
    Taki zapis wywołuje agresję, proponuję ponowne wrzucenie tekstu, bez użycia CAPS LOCKA.
  • Nuncjusz 14.06.2018
    On jest niezarejestrowany, więc z tym tekstem już nic nie zrobi i najlepiej, jakby nic nie robił, tylko to gówno wrzucił do kibla i spuścił wodę
  • Aisak 14.06.2018
    Ponowne wrzucenie tekstu, czyli kolejny wpis z anonima - to miałam na myśli.
    Nie jestem aż tak głupia :/
  • Nuncjusz 14.06.2018
    Po co? Skoro ten tekst z capsem czy bez i tak do dupy
  • Aisak 14.06.2018
    Może, ale trzeba dać mu szansę.
    Inny zapis sprawi, że ktoś się wczyta, i wyłowi, to co Najcenniejsze, czyli sens.
    A sens aż krzyczy z tego tekstu.
  • betti 14.06.2018
    Kaśka z tego tekstu krzyczy bezsens, im wcześniej ktoś zda sobie z tego sprawę, lepiej dla niego i czytających.
  • Aisak 14.06.2018
    Ty widzisz swoje, ja swoje.
    Po co to roztrząsać?
  • betti 14.06.2018
    Po to, żeby nie robić nikomu krzywdy nadzieją...
  • oldakowski2013 14.06.2018
    Zastanawiam się po co i na co się tym zajmujecie. Nie szkoda wam czasu?
  • Canulas 14.06.2018
    Wpadłem, obadałem, idę.
  • Violet 14.06.2018
    Poważne dyskusje nad czyimś żartem :)
    Pozdrawiam Autora żartownisia.
  • Pan Buczybór 14.06.2018
    PANIE, PAN JAK SZANOWNY PAN OZAR, TYLKO ŻE DO KWADRATU. NO WEŹ, CZŁOWIEKU, ZERO SZACUNKU DO CZYTELNIKA. UDERZASZ CZYTELNIKA TYMI DUŻYMI LITERAMI JAK KLAPKĄ NA MUCHY. NO WEŹ, CZYTAĆ SIĘ TEGO NIE DA I JESZCZE OD EKRANU ODSTRASZA.
    NIEPOZDRO

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania