Uwaga, utwór może zawierać treści przeznaczone tylko dla osób pełnoletnich!

Wierszyk dla tego, co grzebie w cudzych śmieciach

Klawiatura, klucz, komórka

- to zawartość tego biurka.

Ptaszek skrzydłem gdzieś tam furka,

zaraz będzie satanistów zbiórka.

 

Pięć szatanów się zebrało,

czworo dzieci gdzieś załkało,

trzem dziewczynom było mało,

dwóm coś siarką zajechało,

jednej echo dziś odpowiedziało.

 

Mały szatan, ładna dupka,

nic nie zwiększy twego fiutka.

Włącz pornusa, choćby z USA

i już zwal tego konusa.

 

Bum i ciach... nie ma lach!

Średnia ocena: 1.3  Głosów: 3

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania