,,Żałosne serce. ''-wiersz, nie wiersz

Trzęsę się.

Nie to nie ja, to moje serce.

Boi się Ciebie, a z drugiej strony tak bardzo Cię pragnie.

Czy ja jestem dziwna?

Coś ze mną nie tak?

Spoglądam znów w twe piękne zielone oczy.

Próbuje dostrzec to czego w nich nie ma.

Dla Ciebie jestem tylko kolejną do kolekcji.

Ty dla mnie jesteś...

Wszystkim.

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (3)

  • KarolaKorman 30.08.2015
    Tak patrzy zakochana dziewczyna, pięknie napisane 5 :)
    po ,,zielone oczy'' przecinek nie kropka
  • Luna 30.08.2015
    Uwielbiam zielone oczy
  • Shina-san 30.08.2015
    Ja właśnie też Luna :3

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania