zrozumiałem że to nie wiersz

to uczucie żyło w nim od dawna

poszukiwanie

nadzieja

na spotkanie osoby przy której

będzie się czuł tak jak powinien

 

nie tak to sobie wyobrażał

 

jest z nim

 

ze mną

coraz gorzej

 

- Czy my jesteśmy, no wiesz, razem? - zapytał uniesiony chwilą.

- .....

- Nie wiem. - ten smutny głos go załamał.

- Zobaczymy jeszcze, ok?

- Ok.. - starał się być szczęśliwy.

 

on tyko się starał

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Ritha 10.10.2018
    Tytuł jest dobry, reszta... eee, no nie wiem, błędy w dialogu, dialog z wierszem, groch z kapustą. Ale tytuł spoko.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania