a taki sobie wierszyk<3

Wystarczy jedno słowo

By być szczęśliwym

Wystarczy jeden uśmiech

By mieć dla kogo żyć

Wystarczy jeden dotyk

By serce z sercem spleść

Wystarczy miłość złota

By życiu nadać sens

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • NataliaO 19.11.2014
    a taki sobie ładny 5

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania