...

=....

Średnia ocena: 4.5  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (11)

  • comboometga 13.12.2015
    Mam wrażenie, że momentami za bardzo się plątałaś :/ Wiersz całkiem ładny, ale niektóre rzeczy mi nie pasowały, daję 4 :)
  • patyy 13.12.2015
    Ten wiersz pisałam, gdy miałam 12 lat :)
  • KarolaKorman 14.12.2015
    Przepraszam, że pod tym wierszem, ale czy ktoś podał Ci jak oceniać w Bitwach?
    Temat dodatkowy oceniamy 0/5, a inne 0/10 punktów :)
  • patyy 14.12.2015
    nie, nikt mi nie podał, nawet nie miałam pojęcia o tym, że ja muszę to ocenić. weszłąm jakiś czas temu na forum i zobaczyłam, że muszę to zrobić, bo na mnie czekają. Byłam w szoki. Jestem tutaj od kilku dni i naprawdę nie wiedziałam. :)
  • KarolaKorman 14.12.2015
    patyy Jeżeli wszystko podałam jasno to napisz. Jeżeli masz wątpliwości, też napisz :)
  • patyy 14.12.2015
    KarolaKorman ale co podałaś? Bo nie rozumiem. Moj mózg dobrze nie funkcjonuje o tej godzinei.
  • KarolaKorman 14.12.2015
    patyy Podałam Ci jak oceniać w poprzednim komentarzu :)
    Temat dodatkowy oceniamy od 0 do 5 punktów. Piszę, bo zauważyłam, że gdzieś oceniłaś do 10
    A błędy, całokształt i pomysł od 0 do 10 punktów :)
  • patyy 14.12.2015
    KarolaKorman a ok, to zrozumiałam :) dzięki, następnym razem będę wiedziałą : )
  • KarolaKorman 14.12.2015
    Przeczytałam też wiersz i przyznaję, że niejedna starsza osoba mogłaby się poszczycić, a co dopiero dwunastolatka :)
    Ode mnie 5 :)
  • patyy 14.12.2015
    dziękuję :)
  • maga 15.12.2015
    Ode mnie 5)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania