Literkowa Bitwa na Prozę 19.09.2017 |
KarolaKorman 19.09.2017 |
Pasja 19.09.2017 |
KarolaKorman 20.09.2017 |
KarolaKorman 21.09.2017 |
Literkowa Bitwa na Prozę 21.09.2017 Oto zgłoszone propozycje tematów głównych i dodatkowych. Karola Temat główny: Minąłem/am się w drzwiach z muchą. Temat dodatkowy: Użyć w opowiadaniu jak najwięcej kolorów. Nerd Temat główny: Wyprawa na Marsa. Temat dodatkowy: Awaria w kosmosie. Canulas Temat główny: Bóg i Diabeł. Temat dodatkowy: Ujęcie w tekście, zaakcentowanie, "wyobraźni". Karawan Temat główny; Zamienił stryjek siekierkę na kijek. Temat dodatkowy; pleonazmy - nasz przyjaciel (zastosować jako świadomy akcent komiczny) O-Ren Ishii Temat główny: Zniszczyliśmy piekło Temat dodatkowy: Śmierć w ogniu Pasja Temat główny: Piekło to przywilej specjalny, zastrzeżony dla tych, którzy go bardzo żądali. Temat dodatkowy: Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne tam gdzie chcą. Swanny Temat główny: Życie jest jak IKEA - instrukcja by się przydała, ale i tak niewiele powie. Temat dodatkowy: Przejdźmy się w nieznane. Joker Temat główny: Grabarz Temat dodatkowy: Podpalić świat Okropny Temat główny: Maszyna do pisania Temat dodatkowy: Walizka pieniędzy Nuncjusz Temat główny: Maszyna do robienia pieniędzy Temat dodatkowy: Walizka książek Violet Temat główny: Wybacz mi coś, na co nie mam wpływu, coś, co jest silniejsze ode mnie, czego pragnę równie mocno, jak tego nie chcę i co ma nade mną władzę, której nie mogę się przeciwstawić, nawet pod groźbą najsurowszej kary. Rozpoczynamy głosowanie, które potrwa do 23 września ( sobota) do godz. 20.00 Każdy ma do dyspozycji 2 punkty i oddaje tylko na jeden temat, nie rozdzielając. Powodzenia. |
detektyw prawdy 21.09.2017 |
riggs 21.09.2017 |
Nerd 21.09.2017 |
Canulas 21.09.2017 |
Pan Buczybór 21.09.2017 |
D4wid 21.09.2017 |
Joker 21.09.2017 |
Maurycy Lesniewski 21.09.2017 |
Arysto 21.09.2017 |
Alijar 21.09.2017 |
Literkowa Bitwa na Prozę 21.09.2017 Wybieramy temat I edycji konkursu literackiego - szczegoly znajdziesz w opisie tego profilu. Zaglosuj na jeden temat ;) |
Literkowa Bitwa na Prozę 21.09.2017 |
Alijar 21.09.2017 |
Ritha 21.09.2017 |
Część postów została ukryta (1263)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
Diabelskie Muskuły 5 dni temu |
Dalia 5 dni temu |
Literkowa Bitwa na Prozę 4 dni temu Punktacja przedstawia się następująco: I miejsce: Cainite i marok – 11 pkt II miejsce: Domi123 i JagVetlnte – 9 pkt III miejsce: droga_we_mgle – 7 pkt Pozostali uczestnicy otrzymali następującą ilość punktów: Roma – 1pkt Wszystkim uczestnikom gratuluję udziału i uczestnictwa w zabawie. Zwycięzca pierwszego miejsca podaje tematy następnej Bitwy i wyznacza ramy czasowe. (można napisać na forum lub pod publikacją na stronie głównej - wtedy ja założę wątek lub można założyć wątek samodzielnie) Przypominam również, że zgodnie z nową awangardową numeracją następna bitwa będzie mieć numer -8 (słownie: minus osiem), więc proszę się tego trzymać (tak naprawdę to tylko moja osobista prośba, ale uważam, że to fajny pomysł xd) |
Cain 4 dni temu |
Literkowa Bitwa na Prozę 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu mamy poradnik uśmiechu w domu poradni uśmiechu w domu: |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
Aisak 4 dni temu Może warto wrócić do tamtych zasad eksperymentacyjnie... |
droga_we_mgle 4 dni temu @Aisak co masz na myśli? Bo trochę nie rozumiem |
Aisak 4 dni temu Rozwiń ten wontek i sama sprawdź, że dawano po dwa punkty dwóm osobom jednocześnie i po jednym punkcie, tylko trzy punkty dostawała jedna osoba. |
Aisak 4 dni temu |
Bettina 4 dni temu |
Bettina 4 dni temu |
Bettina 4 dni temu |
Bettina 4 dni temu Albo wszyscy razem. |
Cain 4 dni temu Obliczenie i publikacja wyników głosowania to razem jakieś 10 minut roboty. Literkowy, jesli nawet nie zaglądasz codziennie na opowi i jesteś raz na kilka dni, to sobie ustaw alarm na telefonie by wejść wtedy kiedy trzeba i zrobić to do czego się zobowiązałeś bo ogólnie żenada i brak szacunku do biorących udział. Rzekłem. |
Aleks99 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
Aleks99 4 dni temu |
JagVetInte 4 dni temu Może warto wrócić do tamtych zasad eksperymentacyjnie..." Pula sześciu do dowolnego rozdysponowania? |
Aisak 4 dni temu Bossmanki. |
Aisak 4 dni temu |
Cain 4 dni temu To są sprawy organizacyjne Aleks, prowadzący by zachęcić więcej ludzi do zaangażowania i by konkurs się rozwijał a nie zwijał to niech daje twarde daty informacyjne, głosowanie od kiedy do kiedy, podsumowanie zazwyczaj jest od razu skoro głosowanie ma termin. Bo jak jest inaczej to zaangażowanie spada, widać olewczy stosunek prowadzącego to po co się angażować i pisać na coś co nawet nie jest traktowane poważnie przez organizatorów? Przykład idzie z góry |
Cain 4 dni temu |
JagVetInte 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu A organizator w dupie to ma i będzie miał. |
Cain 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
JagVetInte 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
Cain 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |
C₁₂H₂₂O₁₁ 4 dni temu |