Opowijczycy na kłopoty
![]() | refluks ponad tydzień temu Tu kolektyw udzieli ci porad. Jak załatwić sprawę, podpowie do kogo się udać, wklei linki, ale przede wszystkim poklepie wzmacniająco po łopatce. Nie jesteś sam! Jesteśmy z tobą! Żadnego wklejania piesniczek i trollowania. |
![]() | e make i ka pololi ponad tydzień temu |
![]() | refluks ponad tydzień temu |
![]() | Aisak ponad tydzień temu za chwilę zniknie w oceanie wątków na topie, bo ludzie swe problemy załatwiają w inny sposób. albo pytają na pitoleniu, albo szukają w google, albo (przeważnie) pytają znajomych i rodziny. refluks... ale pochwalam wyciągniętą dłoń pomocną do człowieka w pokrzywach. ja np mam taki probkem: psy somsiada szczekają 24/7 i co mam począč z bydlakami? ubić? somsiadowi powiedzieć? a co on głuchy i nie słyszy? widzisz, są takie problemy, koło których można tylko przejść obok, i tak nic nie można wskórać. ale inicjatywa chwalebna. |
![]() | Canulas ponad tydzień temu A psy wypuścić. |
![]() | refluks ponad tydzień temu to ogólnie. a szczególnie, w twoim konkretnym przypadku szczekaja, bo nie mogą znieść obecnosci takiej francy. musisz się wyprowadzić. |
![]() | refluks ponad tydzień temu wygolony, wypachniony, spodnie na kancik, piesek z kokardkami. ae przyjdzie taki dzień że trafię z kalosza/botka/sandała/klapka w to pojebane stworzenie. a włascicielowi wywalę z karata |
![]() | Aisak ponad tydzień temu ja?! Jestem, kóva, do rany przyłóż! Jeden jest na łańcuchu, bo wolnością rażony, spierdziela, i ma na Adaś. Słodko, co nie :) Taki mieszaniec buskiego. A drugi to sucz, nie znam imienia, biega luzem, bo sucze zawsze pilnują się domu. a pies poleci, byle gdzie, jak poczuje inną sukę w okolicy. Nie wiem, które szczeka: Adaś czy Bezimienna. refluks, ty gamoniu na koniu xDDD |
![]() | Karawan ponad tydzień temu |
![]() | Nuncjusz ponad tydzień temu |
![]() | Aisak ponad tydzień temu łańcuch ma ze 3 metry, poza tym wychodzi na spacery. co zrobić, gdy pies wspina się po siatce i ucieka? machnąć ręką, żeby go samochód przejechał w końcu, czy go uwiązać? hmm.... |
![]() | refluks ponad tydzień temu pies może pognać we krzaki czy w przestrzeń, bo poczuł zew natury. i to jest normalne. ale jesli pies się rzuca, wspina, szuka ucieczki do wycieczki oznacza to, że nie był za młodu socjalizowany. tak sie kończy branie szczeniaka, zamykanie go w stodole, potem w kojcu i wyprowadzanie na krótkiej smyczy. pies ma żyć z człowiekiem, w domu. wtedy będzie normalny. |
![]() | Aisak ponad tydzień temu ładnie i mądrze napisane :) a ty masz pieska? jak się nazywa? czy twój wywód tyczy się tylko piesków? czy ludków również :] xD |
![]() | Karawan ponad tydzień temu |
![]() | Aisak ponad tydzień temu pies wyczuwa babkę, i dyl. sucz nie daje dyla, bo jest wierną, i byle jaki pies na banki jej nie interere. Dlatego, jak będę miała pieska, to będzie to sucz :) |
![]() | refluks ponad tydzień temu komentuję i jkaś niedijda umysłowa mnie złosiła do dyrektora pejsbuka i muszę podać dane swe, no to rozszerzyłam dane o swe drugie imię. i co rusz tak mam. co robić |
![]() | e make i ka pololi ponad tydzień temu Na onecie chowaj pazury, lub z godnością właściwą Prawdziwej Carycy znoś kąsekwencje. |
Część postów została ukryta (4)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
![]() | refluks ponad tydzień temu a na pewno bym dziadom nie dała. |
![]() | refluks ponad tydzień temu Nuncjusz Nuncjuszowy. Drugie imię Nuncplisjusz |
![]() | Nuncjusz ponad tydzień temu Musi być prawdopodobny Dostaniesz bloka i po sprawie :) |
![]() | e make i ka pololi ponad tydzień temu Wyslalam im zdjecie dowodu mojej matki. Nie uwierzyli. Musialam se wowczas zalozyc nowe konto. |
![]() | Margerita ponad tydzień temu dlatego taką wiadomość dostałam na meila |
![]() | refluks ponad tydzień temu znaczy refluks. lajkują mnie ludziska, aż mi spuchł bebech od zadowolenia.' alezeby wysyłać skriny dowodów, to przesada. |
![]() | refluks ponad tydzień temu w profiilu to mi nie zależy, wcisłam tam trochę treści, zeby nie było ze konto załozyłam tylko dla możliwości komentowania.(tak było, ale niech se nie myślą) |
![]() | riggs tydzień temu Aha - jak sucz nie da to pies nie popierdala, bo nie ma po co. Adaśki mają temperamencik... |
![]() | Okropny tydzień temu |
![]() | refluks tydzień temu |
![]() | refluks tydzień temu zrobiłam zdjęcia sony z iksperia i nie widzę tych zdjęć. dlaczego? |
![]() | refluks tydzień temu na nokii mam inne zdjęcia, na sony inne. i jak podłacze telefony do komputera, to wyswietlają się tylko zdjęcia z nokkii, a z sony nie. nie ma nawet jakiejś ikonki, ze sa ale się nie otwieraja. nic |
![]() | refluks tydzień temu a to chodzi o połaczenie ewentualne z internetem, zeby mnie bezwiednie z wifi nie łaczyło. |
![]() | refluks tydzień temu ale mozna juz na fb obejrzec moją facjate |
![]() | refluks tydzień temu |
![]() | Nuncjusz tydzień temu Nie wiem kto to był, ale na pewno nie ja |
![]() | refluks 6 dni temu kupiona na olx, pochodziła trzy miechy i buczy, gdy pompa pracuje. mój mówi, ze łozysko. to już czwarta pralka, która zdych na mych rękach. ja się zabiję własną pięscią |
![]() | Nuncjusz 6 dni temu Od tego momentu, wszelkie agd i pokrewne kupuję w sklepie, w którym mogę bez problemu reklamować albo żądać zwrotu kasy |
![]() | refluks 6 dni temu na raty, bo akurat styczeń/luty było krucho z forsą, ale poczytałam w internecie, ze zwykłe pranie 40 stopni to minimum 2,5 godziny, a 60 stopni to 3,5 to zrezygnowałam. |
![]() | Aisak 6 dni temu Na jakimś jeszcze innym portalu, ale niestety nie wiem, na którym. Można sobie na kilka męcy zapchać i uratować budżet. |
![]() | Nuncjusz 6 dni temu |
![]() | Canulas 8 godz. temu |
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji