| Jakby co, tu jest nowy. |
 | Jest jakiś limit postów w danym pitoleniu by powstało drugie? |
 | Wg mnie nie ma żadnych limitów. To raczej wolna amerykanka, każdy se robi nowe pitolenie gdy mu się zachce |
 | Nuncjusz planujesz podbić yt? |
 | Tak! |
 | Eee, ja myślałem, że Nuncjusz to dobrze zbudowany niebieskooki blondyn.
Się prężylem bes sęsu. |
 | Dla mnie jest wystarczającym, że kobiety za mną szaleją. Na Twoich karesach jakoś mało mi zależy :) ale staraj sie, chłopcze, staraj. Ja nikogo całkiem nie przekreślam! |
 | O Okropny ma Okropnego na avatarze :o |
 | Mam w głowie pewną piosenkę, ale nie mogę sobie przypomnieć żadnego słowa. Wiem, że słuchałem jej gdy uczyłem się na konkurs o solidarności. Tematycznie też chyba była związana z komuną i walką o wolność. Chyba coś o teatrze hmm |
 | Coś świta w głowie, ale... |
 | Świta świta, ale kurde nazwy nie pamiętam. Coś w klimatach zegarmistrza światła... Było tam coś o jakiejś pannie bodajże, teatrze, Na początku chyba gadka, że jest to materiał dla uczniów czy coś. Kurde szukam szukam bo warto! |
 | a kto to śpiewał? |
 | Dobra już mam! Sentymentalna Panna S. - Jan Krzysztof Kelus |
 | Ano widzisz... Pamięć nie zawodzi. |
 | Precz z Solidarnością!
Propagowanie piosenek o ty winno karane być banem.
Ty, DeCztery se przeczytaj "Dialektykę przyrody", "Kapitał", a nie pierdolić tu będziesz o rzewnych piosenkach o oszustach narodu. |
 | Oszuści narodu??? |
 | Zanim tu se poepatujesz trzema znakami zapytania to se może o Michniku, Kuroniu i innych fraglesach poczytaj. |
 | Znam jednego typa, z forum innego, co to przy Kuroniu aktywnie działał.
Typ ten w komunistycznej Polsce wykształcił sie był, za darmo, napluł na ojczyznę, spierdzxielil na antypody, do Australii i stamtąd nadaje na Polaków jako durnych polaczków..
Ech, komuniści durni byli!
Mogli pokazywać choćby rodaków, co na saksy do Sikago wyjechali i żalri psią karmę.
Ale przede wszystkim zażądac: wyjeżdżasz na Zachód - oddaj pieniądze za edukację. |
 | Jezu, za dużo zeżarłem :c |
Część postów została ukryta (5268)
Zaloguj się, aby przeglądać cały wątek
 | Nakurwiaj |
 | U mnie jest tylko jeden troll o nicku TomaszBordo :) twój wychowaniec i owoc lędźwi twych, Ojcze Bogumile |
 | Florek albo załóż se wątek o ile temat rozwojowy. W pitoleniu to jak w bagnie :) |
 | koniec XIX wieku. Młody mężczyzna popełnia potworny czyn: kazirodztwo z własną matką. chodzący od wsi do wsi stary mędrzec-jasnowidz rzuca na niego klątwę. i w chwili przed nocą poślubną z nową wybranką, córką najbogatszego gospodarza, PENIS zaczyna kazirodcy drżeć, twardnieje i uderza z rozpędu o jaja, czym wywołuje potworny ból... ŁUP, ŁUP, ŁUUUUUUUUP! Zdesperowany bohater odcina członka, któremu wyrastają rogi. Ale on nadal żyje!
po wielu perypetiach, na terenie ówczesnej gminy zaborcy niemieccy, bo to pod niemieckim zaborem się dzieje, tworzą coś na kształt katolicko-protestanckiej Inkwizycji... mężczyźni z pochodniami idą pokonać członka-Szatana i jego skrywających się w lesie pobratymców, wyznawców... |
 | Dobre :) |
 | :) |
 | To słabo coś z twoją matematykę, skoro się nie umiesz doliczyć trolli hodowanych na własnej piersi Nuncjusz. |
 | Ręce precz od mojego cyca! |
 | O Boże bożycku nie było lepij jak przy cycku :) |
 | Nuncjusz ty i tak u mnie plusa bo za swoje wulgaryzmy potrafiłeś przeprosić. |
 | Jak tam? |
 | Spokojnie i cicho |
 | U mnie Ciacho i Zdzicho |
 | Ciekawy1, zalogowałam się tu dla ciebie. Nie mogę już tego dłużej czytać. Beti i ty (pod wszystkimi nikami) zaszkodziliście temu portalowi. Dziwi mnie, że Piotr jeszcze was nie usunął. Odeszło wielu dobrze zapowiadających się autorów. Tu zaczyna wielu młodych ludzi, którzy chcieliby zacząć pisać. Oboje jesteście jak czołgi - niszczycie wszystkich na swojej drodze. Jesteście wierzącymi katolikami? Ale jaja. Znajomy ksiądz śledzi wszystkie wasze wypowiedzi. Za głowę się złapał i stwierdził, że trollujecie na maksa. Wstyd. Myślicie, że jak założycie konta pod innymi nikami na innych portalach, to nikt was nie rozpozna? Po jednym wierszu poznałam kliszowość Betti. A jak milutka jest... To, co tu się ostatnio odwala, przekracza wszelkie granice. Wyciągacie prywatne brudy. Tu młodzież się uczy pisać. Nigdzie nie ma obiektywnych komentarzy waszego autorstwa. Wali od was stronniczość i ograniczenie w pełnym tego słowa znaczeniu. Nie potraficie wyjść poza swoją strefę komfortu; śmiem twierdzić, że z was nigdy nie będą dobrzy pisarze. Zgorzkniali ludzie. Oskarżacie innych o kółeczko adoracji, a co wy robicie? Kto was tu nasłał i ile wam zapłacił? Brak mi słów. |
 | Bzz |
 | admin ostatnio trochę interweniuje. Myślę, że jak więcej użytkowników będzie ich zgłaszać Piotr podejmie właściwą decyzję. |
 | Wrrrr |
 | wus wus |
 | Rus Rus |
 | Ausek młodzi się uczą? Kpisz. Uczą się Wulgarnych wyzwisk od buczybora i innych. |
 | żeby tu funkcjonować, trzeba mieć twardą skórę. i silne nerwy. |
 | "Wulgarnych wyzwisk" się uczy na podwórku, a nie w internecie |
 | tak jak palenia papierosów |
 | Zdarzyło mi się wejść z tobą w polemikę. Jesteś ograniczonym człowiekiem. Tylko twoje prawdy są prawdziwe. Wnioskuje, że jeszcze życie cię nie sponiewierało. Zrozumiesz to, kiedy cię to spotka. Macie za zadanie rozpieprzyć ten portal? Jeśli wszyscy opowijczycy wraz z Piotrem nie zaznaczą tu pewnych granic - portal padnie. A wy będziecie brylować na innych portalach i udawać tych dobrych. Tu jest ruch, wolność. Gdzie indziej nie ma. Może dlatego robicie tu taki syf. Pyjter, zagrzmij wreszcie. A i przy okazji skasuj moje konto. Trzymajta i nie dajta się ;) |
 | Ja się trzymam jeszcze |
 | Jak się na dziecko nie zwraca uwagi, to raz będzie krzyczeć, drugi raz się położy na podłodze, aby zrobić scenę, ale za dziesiątym razem będzie się chciało cichutko przytulić ;) |
 | Ausek tak ja mam rację i nie znoszę wulgaryzmów. No straśne. |
 | Widzę w oddali krowę. Co to znaczy?
Dzień dobry |
 | Bri |
 | A znaczy to, że wczoraj za mało wypiłeś ;) |
 | Dzisiaj nadrobi |
 | ulula się jak aniołek
zapije robaka na amen |
 | A ja zaraz zacznę gupieć (jeszcze bardziej?), bo do roboty dopiero we tworek! Ha! |
 | Aha. I wczoryj żem wziónł i postanowił zrybić sóbie własnoręcznie giterę jelektryczno, z niektórych gotowych części. Taką naprawdę bardzo wysokiej klasy. To co, że od lat już nie gram?! Najwyżej powieszę na ścianę i będę szpanował, jako i tera! |
 | A co tak cicho? Cisza przed gównoburzą? |
 | wus wus |
 | zaleje się w trupa |
 | Niech Ci się przyśni Sztyrlic w objęciach Hansa Klosa, unoszący się nad kwitnącą łąką :) |
 | Nie ja - marok :) |
 | No to jemu :) |
 | O, jak fajnie, wszyscy na drugim pitoleniu, ja tu praktycznie sam! Hulaj dusza! Mogę mówić, co chcę! Ha! I kto mi zabroni, jak nikogo nie ma?
- Wisz co, Antoni?
- No?
- Smutno mi.
- Co ty pieprzysz, co ty pieprzysz!
- To ja napije się kykawy.
- Walnij setę, a ja walne zebranie.
- O, to jest myśl!
- To nara.
- Nara. |
 | :D |
 | Właśnie się zanurzam. Ten dźwięk... |
 | Ritha ty odchodzisz? że skasowałaś wszystkie teksty a nawet awka? |