Ghy

hkjgyf

Średnia ocena: 2.0  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (13)

  • Poncki dwa lata temu
    łał... coś tu cieknie... chyba jad?
  • Noico1 dwa lata temu
    Wiersz do d., nierytmiczny, rymy przypadkowe, w dodatku częstochowskie. Masakra jeśli chodzi o technikę. Treść również nie zachwyca. Jeśli się chce komuś w ten sposób przywalić, to warto trochę nad tym popracować, żeby satyra była satyrą z prawdziwego zdarzenia.
  • pansowa dwa lata temu
    Się odezwał specjalista od topornych i chamskich satyr..., a raczej paszkwili.
  • Aisak dwa lata temu
    8fun nie spodziewałam się u ciebie żółci z powodu czyichś marzeń, pragnień, wizji...

    Przykre do bólu.
  • Tjeri dwa lata temu
    Jakiś Pseudonim cierpi na ból de?
    Ano zdarza się.
    Niektórym.
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    Pragnienia wyrażone metaforycznie, tęsknota za orgią.
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    ośmiozgłoskowcem to łatwo
    trzaskać non stop rymowanie
    tylko w ruchy wprawić palce
    żeby się nie pomerdało
    i nie zanikł efekt twórczy
    oklepany co miara
    szczęście że nie zwano dziełem
    bo to byłaby przesada
    może coś urwało palce
    wyszło siedem w jednym wersie
    potem widać je przyszyli
    i z radości dziesięć wpadło
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    *co nie miara - ot się merda, jak widać, to i nie dziw w cale.
  • yanko wojownik 997 dwa lata temu
    *wcale
  • Pobóg Welebor dwa lata temu
    To chyba o mnie. Jestem zaszczycony, szczerze mówiąc. O Korwinie tak samo mówią ci, dla których myślenie jest zbyt trudne...
    Znaczy to, że jestem na dobrej drodze. Cieszę się, że wypowiedziałem wojnę debilizmowi tak powszechnemu. Dziękuję i współczuję.
  • Szpilka dwa lata temu
    dobra fraszka to nie plewa,
    w dobrej fraszce clou dojrzewa
    niczym miękisz w żytnim chlebie,
    twoja fraszka tylko... trąci ?
  • o nim pseud dwa lata temu
    niby armia niby tłumy
    lecz to wszystko w jednym ciele
    leki łyknął bańka prysła
    już wyraźne jesteś zerem

    przed oczami się pojawia
    prawdy wiedźma nocna zmora
    i odpuścił medycynę
    już nie pójdzie do doktora

    bo wie lepiej

    co mu służy
  • o nim pseud dwa lata temu
    Proszę nie panikować, nikt z was nie jest kretynem, kołkiem czy matołem. Braliście tylko udział w doświadczeniu.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania