Haiku

Kosmate drzewo

Płaczące łzami deszczu

Samotny wieczór

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Margerita 05.03.2019
    bardzo ładne haiku podoba mi się
  • AnonimS 09.03.2019
    Dziękuję. Twoje pisanie mnie sprowokowało żebym i ja swoich sił spróbował.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania