-

 

Średnia ocena: 2.6  Głosów: 7

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • Zaciekawiony 28.01.2019
    mróz - tężeje blask
    w paprotnym stawie oka
    sen bezdomnego
  • Margerita 28.01.2019
    Dzięki za komentarz
  • Wrotycz 28.01.2019
    Jakby ptaszę to pisało:)
    Ciepło tu.
  • Margerita 29.01.2019
    dzięki

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania