v3n4

Ale co mnie powstrzymuje?

Nadzieja już dawno nie nadlatuje.

Już mi wena tylko została,

Jednak ona notorycznie uciekała.

Tak jak ludzie przed problemami,

Odstawiają przyjaciół, zostają sami.

A morał tego taki,

Że zawsze umierają najsłabsze ptaki.

Średnia ocena: 2.7  Głosów: 6

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Pan Buczybór 06.05.2020
    Powiem tak, aż szkoda, że tak słaby nibywiersz jest zasłonięty enigmatycznym tytułem i przyciągającym wzrok nickiem...
    Banalne to strasznie, tak szczerze. Te rymy też zdecydowanie pogłębiają ogólną nijakość tego tworu.
  • Florian Konrad 06.05.2020
    za Przedmówcą

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania