q

q

Średnia ocena: 1.8  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (12)

  • Violet 18.06.2017
    Wow, Neurotyku... Cóż ta jedynka znaczy? Czyżbyś miał jakiegoś fana szczególnego, czy znowu wprowadziłeś ten dziwny system oceniania? Jak dla mnie dużo lepszy ten utwór, dam czwóreczkę, ale taką trochę słabszą, taką spływajacą po pniu...
    Pozdrawiam.
  • Neurotyk 18.06.2017
    Sam postawiłem tę jedynkę – w ramach automotywacji i samokrytyki :)
  • Violet 18.06.2017
    Neurotyk aha... przyznaję, nie wpadłabym na taką ekscentryczność. No, ale przyjmuję, w końcu niektórzy uszy obcinali ;) A co do samokrytyki: mógłbyś rozwinąć tę myśl jedynkową?
  • Neurotyk 18.06.2017
    Violet, po prostu po publikacji skrytykowałem mój wiersz dając temu wyraz w formie jedynki.
  • Violet 18.06.2017
    Neurotyk rozumiem zamysł, nie rozumiem co oceniłeś tą jedynką - pomysł? Warsztat? A nie jest to trochę forma kokieterii czytelnika? A może chcesz ze mnie ( odbiorcy zrobić głupca)? Neurotyku, teraz poproszę o szersze rozwinięcie tejże zdumiewającej w pewnym sensie samokrytyki.
  • Neurotyk 18.06.2017
    Violet, wkurzyłem się na to coś i dałem temu pałę. Autor nie może ocenić swojego utworu?:)
  • Violet 18.06.2017
    Neurotyk A może?
  • Neurotyk 18.06.2017
    Violet może:)
  • Violet 18.06.2017
    Neurotyk A więc sztuka dla sztuki?
  • Neurotyk 18.06.2017
    Violet nie, dlaczego? Oceniłem swój utwór :)
  • Szudracz 18.06.2017
    Spływająca ślina, fuj, fuj, fuj...
  • Pan Buczybór 18.06.2017
    Trochę Adam i Ewa w sosie ze śliny.

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania