Miłosny wiersz

Piszę dla Ciebie miłosny wiersz

Dobrze o tym wiesz.

 

Ukrywam w nim pytanie

Gdzie podziało się marzenie?

 

Które popchnęło mnie do Ciebie

Dzisiaj pytam o nie samego siebie.

 

Wciąż tylko ciszą mówisz

Chyba cicho ze mnie drwisz.

 

Tworząc moje jedno wspomnienie

Przy którym wszystkie inne blednie.

 

Gdy myślę o Tobie, zębami zgrzytam

Lecz dobrze wiesz, że za Ciebie życie oddam.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

    Napisz komentarz

    Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania