może ktoś dla mnie wiersz napisze

 

Średnia ocena: 4.3  Głosów: 11

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (13)

  • refluks 14.12.2019
    ładne
  • JamCi 14.12.2019
    Boguś bardzo na tak. Poza jednym malutkim fragmentem podoba mi się WSZYSTKO.
  • Puchacz 14.12.2019
    Można o Bogu bez zadęcia, patosu, klękania na pokaz, modlitw publicznych, walk krzyżowych i nawracania na siłę?
    Można.
    Wyrabiasz się.
  • Tjeri 14.12.2019
    Bogumile, przyjemnie patrzeć na progres. Wierszujesz coraz lepiej.
  • Enchanteuse 14.12.2019
    Kurcze, naprawdę ładne. Takie delikatne, liryczne. Podoba mi się.
  • bogumil1 14.12.2019
    Pięknie wszystkim dziękuję.
  • Pięć, Bogumił
  • Misiu M 14.12.2019
    masz ode mnie 5 bo napisałeś subtelnie i wrażliwie
    jak przystało na poetę
  • bogumil1 14.12.2019
    Dziękuję Misiu i Tomku.
  • Pan Buczybór 14.12.2019
    Spodziewałem się czegoś gorszego, ale w gruncie rzeczy całkiem niezły wiersz
  • bogumil1 14.12.2019
    Dziękuję bardzo.
  • IgaIga 14.12.2019
    Z przyjemnością, Bogumile:)
  • bogumil1 14.12.2019
    Naprawdę?

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania