Śmieszne wierszyki o pierdołkach

ZŁO (CZYLI TROCHĘ GŁUPIEJ FILOZOFII)

 

Zacznijmy mówić prosto z serca,

nie z zamkniętej dłoni w pięść.

Trzyma w środku ziarenko zła.

Dopilnujmy, żeby nie wykiełkowało,

bo jak to cholerstwo urośnie, będzie źle.

 

JACUZZI

 

Żar na głowie i rękach ogrzewa,

rozpala ogień, gotując wodę.

Ciało przeszywa ciepło

jakbyśmy byli w kotle kanibali.

Brakuje tylko marchewki …

 

DOWNHILL

 

Na rowerze zjeżdżam z górki.

Jestem demonem prędkości!

Pokonuję przeszkody,

koła są nad hopką

jak mój mózg, w obłokach głupoty.

 

SEBUŚ

 

To kochane maleństwo jest słodkie.

Jest świnką morską,

która Opowi pozdrawia

i popcorninguje

będąc najszczęśliwsza na świecie.

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 2

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (2)

  • Zenza 3 tygodnie temu
    I tak trzeba pisać - prosto z serca. Piona.
    Bardzo mi się podoba.
  • Vampire Fangs 3 tygodnie temu
    Dziękuję

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania