Tęsknię poeto zaklęty

Przypominam sobie wszystkie chwile,

te w których byłeś obok mnie,

piosenki i zdjęcia, piękne momenty,

kocham się w Tobie poeto zaklęty.

 

Czuję Twój zapach,

każdy gest był dla mnie inny,

czuję, że Cię potrzebuję,

w każdej innej chwili.

 

Przyjdź tu do mnie skarbie,

utul do snu tak jak zawsze,

zostań do końca przy mnie,

tak bardzo boję się zdrady.

 

Muzyka gra dookoła,

w oknie Twoja twarz utulona,

mam nadzieję, że szczęśliwie śpisz,

a w myślach masz tylko nasze wspólne sny.

Średnia ocena: 0.0  Głosów: 0

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • Neurotyk 26.03.2017
    Iscie fikusny wiersz:)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania