Trzy Haiku z 17.10.2019

spokój jesieni

ciepłe kolory parku

wewnętrzne śpiewy

 

* * *

 

jak opisać uczucie

słoneczny promień serca

tak utęskniony

 

* * *

 

błękitne niebo

płaskie fale unoszą

bijące dzwony

Następne częściTrzy Haiku z 12.11.2019

Średnia ocena: 4.6  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (7)

  • Pan Buczybór 06.11.2019
    No, całkiem niezłe. Wywal duże litery i będzie idealnie.
  • JamCi 06.11.2019
    Zadumalo mnie.
  • dorota brzózka 06.11.2019
    Przychylam się do komentarza Pana Buczybór i zostawiam 4. Pozdrawiam.
  • Poranek 07.11.2019
    Dziękuję za komentarze. Duże litery już poprawione :)
  • Bożena Joanna 07.11.2019
    Ładne!
  • iNick 07.11.2019
    listopad przylazł
    zimny miesiąc zazwyczaj
    jeszcze nie mrozi

    drzewa bez liści
    przedsmak zimy taki
    niedługo przyjdzie

    przeczekać mrozy
    wiosną znów ożyć żeby
    marzę tak sobie

    haiku fajne jest i nawet inspiruje, daję ot tak pińć.
  • iNick 07.11.2019
    PS
    moje drugie, to nie haiku - czas przyszły wrypałem...

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania