Wiersz do abortowanego dziecka

(usunięto)

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 5

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • osamotniona 18.06.2016
    Niestety jest tak, że właśnie dopiero jak cos czy kogoś stracimy dociera do nas, że mogliśmy postąpić inaczej. Dokonać innych wyborów, chociaż wtedy wydawało nam się, że nie ma innego wyboru... Zostawiam 5.
  • °Ima_Monser° 19.06.2016
    Weż mnie naucz pisać :c
  • Rasia 21.06.2016
    Świetny wiersz, bardzo bolesny i pełen cierpienia. Podjęłaś się trudnego tematu, ale pokazałaś go w świetle, w jakim rzadko ludzie na niego patrzą - taka matka, czy ogólnie rodzic, też żałuje, nie powinno się więc dokładać jej dodatkowego cierpienia. Poruszający tekst, zostawiam 5.
  • Larwa 21.06.2016
    Dziękuję ^^

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania