Wiersz- O Bamborze.

O Bamborze:

Bambor to super gość,

Zje mięso, a wysra kość.

Opierdol dostaje,

Ku jego chwale.

Pali elektryka,

A chuj jego znika.

Zagrożeń cztery ma,

Niczym pchła.

Swoje gumki ma

J pod siebie sra.

Hormonalnymi się psika

J dziewczyny bzyka.

Tnie się chujem

J nim maluje.

Życie moje psuje,

Oraz czas mój marnuje.

Kolegów szuka

I ich wyrucha.

Jego zęby-

Co dwa to przerwy.

Wszystkich okłamuje,

a prostytucje lubuje.

Włada nim rządza pieniądza.

 

----- Wierszyk dla śmieszków, lol. Proszę przyjąć to jako zabawę rymami :)) ;& ^^

Średnia ocena: 4.3  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (5)

  • Shadow 11.04.2016
    Kolo wymiatasz >>> Czekam na więcej takich wierszy. A te teksty ......




    < ZAJEBISTE
  • RewelaFrajera~ 12.04.2016
    Niekoniecznie kolo. Ale mimo wszystko stokrotne dzieki.
  • Nuncjusz 12.04.2016
    o jes, mamy coś ze sobą wspólnego

    zakisiłbym ogóra
    lecz czy da mi to która?
    czy da mi to która
    bym zakisił ogóra?
    albo chociaż kapuche
    zakisiłbym kapuche
    lecz czy dorwe taką juche
    bym zakisił kapuche?
    a marynować serdela
    mimo, że to niedziela?
    czy to która w niedziele
    da mi marynować serdele?
    czy znajdzie się taka
    co ukisi mi raka?
    czy ukisić raka
    da mi która taka?

    pytań tyle mnie trapi
    czy mi która obłapi?
    czy obłapi go która
    mimo że zwisa mu skóra?
    jak nie obłapi go która
    to skorzystam ze sznura!
  • RewelaFrajera~ 12.04.2016
    Hahah... cudnie dobierasz rymy. Ode mnie 6 z plusem. ;DD
  • Pan Buczybór 31.12.2016
    Znowu obniżam za rymy. 4

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania