wiersz samoświadomy (w przeciwieństwie do jego autora)

ojej

przeminę

Średnia ocena: 5.0  Głosów: 4

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (4)

  • betti 05.10.2018
    ojej i co to będzie? Armagedon....
  • Canulas 05.10.2018
    Świetne.
    Dla mnie świetne.
    Raz, że odważne. Dwa, że refleksyjne, ale prześmiewczo
    Ironicznie.
  • Enchanteuse 06.10.2018
    To samo zdanie mam. 5 dorzuciłam.
  • kalaallisut 05.10.2018
    Pięć :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania