Wierszowy labirynt-wiele słów-brak sensu

Czy jest miłość powiadasz.

Czy to tęsknota wielka?

Fraszek puenta?

Czy to to uczucie skryte?

 

Może to jak kwiat wiosenny wonny i delikatny?

Jak motyl barwny niosący nadzieje na lepsze jutro?

Czy jak księżyc oświetlający nam drogę nocą?

 

Miłość to wielka eksplozja uczuć

Mająca na celu łączenie ludzi

Nieokreślona siła, niewidzialna moc

W marzeniach skryta sułtańska nić

 

Hej, miłości zaprowadź nas tam gdzie kwiaty rozkwitają

Hej, nadziejo pozwól nam wierzyć i ufać marzeniom

Hej, żalu nie pozwól nam zaprzepaścić tego co mamy

 

Hej, pokażcie nam drogę do sensu życia

Średnia ocena: 4.0  Głosów: 1

Zaloguj się, aby ocenić

Komentarze (1)

  • KarolaKorman 13.06.2015
    Wcale to nie było takie złe, dałam 4 :)

Napisz komentarz

Zaloguj się, aby mieć możliwość komentowania